Kennismaken

Staringstraat
Goodmorning teacher! Goodmorning class! Zo begint onze Engelse les. Wij krijgen al Engels vanaf groep 1. Daar leren we niet alleen hoe je elkaar begroet, wat je aan hebt of hebt gegeten, maar ook wat voor weer het is.
"It's cloudy today"
Onze meester zegt altijd dat we moeten kijken naar wat we wél goed kunnen. De één is goed in rekenen, de andere in taal, spelling, spreekbeurten, tekenen of gym. En als je al onze talenten bij elkaar brengt...dan zijn we een súper team!
"Allemaal bijzonder"
Wij leren niet alleen uit boeken, maar ook door te doen! Samen ontdekken we alles over IPC thema’s als: de actieve planeet, hoe bouwen we huizen of doen we een missie naar Mars. Het is écht LEUK om zo over de aarde, geschiedenis, natuur en zo te leren!
"IPC is great fun!"
Op onze school zitten kinderen uit verschillende landen, krijgen we les in het Nederlands en Engels en doen we elke middag IPC, zodat we veel over de wereld leren. Daar zijn we best trots op en daarom houden we elk jaar een Internationale avond!
"Onze school is werelds!"
Klimmen, klauteren, glijden, duikelen, schommelen, knikkeren, fietsen, rijden, voetballen, ping-pongen of spelen in de zandbak‘…het kan allemaal op ons schoolplein!
"Buitenspelen is fijn!"
Ik heb een ‘maatje’, ze zit in groep 7. Samen lezen we en oefent zij met mij de spellingsregels.
"Dit is mijn maatje!"
We hebben heel veel boeken in de klas. Gelukkig maar, want we lezen élke dag! Samen in de kring, voor onszelf aan tafel of heerlijk in het lekker-lezen-zithoekje.
"Kijk eens, ik lees!"
Weet je hoe wij letters en woordjes leren? Nou, heel leuk! Soms doen we letterbingo of woordengalgje met z’n allen of we oefenen met een heus digibord-dictee!
"BINGO!"
Weet je dat ik al vanaf groep 4 Anglia certificaten ‘spaar’? Onze school doet elk jaar mee aan dit internationale examen. Dan maak je een Engelse toets op je eigen niveau en die wordt dan helemaal naar Engeland gestuurd om daar te worden nagekeken!
"YES! Ik heb m’n Anglia gehaald"
Mijn meester heeft me geleerd dat als ik iets niet begrijp, ik gewoon om hulp mag vragen. Dan legt hij het op een andere manier uit. Eentje die vaak grappig is, via een verhaal of plaatje op het digibord. Nu durf ik om hulp te vragen én weet ik dat je soms op een andere manier leert!
"Ik leer anders, nou én!"


Nice to meet you!

L

euk, u overweegt uw kind bij ons op school aan te melden! Hiermee heeft u een gerichte stap gezet bij het maken van een geschikte basisschool keuze voor uw kind. We zijn dan ook blij met uw interesse in onze school en dat u nader kennis met ons wilt maken!

Welkom!
Om elkaar beter te leren kennen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.
We leiden u ook rond onder schooltijd, zodat u een indruk van de sfeer op school krijgt en hoe onze leerlingen werken.

Locatiemanager Lionne Opbroek neemt graag even de tijd om u, eventueel tezamen met andere ouders, onder het genot van een kopje koffie of thee over de school te vertellen en al uw vragen te beantwoorden over ons onderwijsconcept, het spelenderwijs leren van een vreemde taal, het leren-leren, de zorg, de veiligheid, de grootte van de klassen, (hoog)begaafdheid, communicatie, onze onderwijsprestaties, de uitstroom cijfers enzovoorts.
Afspraak maken voor een rondleiding? Lionne Opbroek kunt u bereiken via het nummer van de Prinseschool 053 436 8109 of via e-mail adres l.opbroek@consentscholen.nl

Bent u enthousiast over onze school? Heeft u na deze kennismaking en rondleiding het gevoel de juiste basisschool gevonden te hebben? Dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden. Het inschrijfformulier kunt u op de locatie bij de locatieleider ophalen

We kijken uit naar uw komst!