Kennismaken

Prinsestraat

Nice to meet you!

L

euk, u overweegt uw kind bij ons op school aan te melden! Hiermee heeft u een gerichte stap gezet bij het maken van een geschikte basisschool keuze voor uw kind. We zijn dan ook blij met uw interesse in onze school en dat u nader kennis met ons wilt maken!

Welkom!
Om elkaar beter te leren kennen nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.
We leiden u ook rond onder schooltijd, zodat u een indruk van de sfeer op school krijgt en hoe onze leerlingen werken.
Locatiemanager Marjolein Krijgsman neemt graag even de tijd om u, eventueel tezamen met andere ouders, onder het genot van een kopje koffie of thee over de school te vertellen en al uw vragen te beantwoorden over ons onderwijsconcept, het spelenderwijs leren van een vreemde taal, het leren-leren, de zorg, de veiligheid, de grootte van de klassen, (hoog)begaafdheid, communicatie, onze onderwijsprestaties, de uitstroom cijfers enzovoorts.
Afspraak maken voor een rondleiding? Marjolein Krijgsman kunt u bereiken via het nummer van de Prinseschool 053 431 9652 of via e-mail adres m.krijgsman@prinseschool.nl

Bent u enthousiast over onze school? Heeft u na deze kennismaking en rondleiding het gevoel de juiste basisschool gevonden te hebben? Dan kunt u uw zoon of dochter aanmelden. Het inschrijfformulier kunt u op de locatie bij de locatieleider ophalen.

We kijken uit naar uw komst!