Groep 1-2DA

Aylin Kamali

“En het verbaast met elke dag weer hoe snel en vol enthousiasme die kleine kindjes dit oppakken”

“Ja, ik ben full of life en dat enthousiasme deel ik graag met mijn leerlingen”

H

allo, ik ben Aylin Kamali. Geboren en getogen in Enschede op 6 april 1989. Ik woon samen met mijn ouders en broertje. Sinds februari 2014 ben ik werkzaam bij de Prinseschool, locatie Daalweg, waar ik lesgeef aan groep 1-2.

Tijdens mijn opleiding tot Onderwijsassistente en de PABO, heb ik al diverse stages op deze school mogen lopen en wat me – toen al en nu nog steeds – zo enorm aanspreekt aan deze school is de gemoedelijke sfeer, de visie en de tweetaligheid.

Vooral die tweetaligheid maakt me enthousiast! Want als je een taal wilt leren spreken en schrijven, dan moet het eigenlijk een dagelijks onderdeel van je leven zijn. Daarom wordt er bij ons vanaf de kleuters (en zelfs al op de preschool) al spelenderwijs Engels gesproken en geleerd. En het verbaast met elke dag weer hoe snel en vol enthousiasme die kleine kindjes dit oppakken!

Dat maakt het voor mij tot een voorrecht om ze iets – dit kan van alles zijn op sociaal of cognitief vlak of iets anders – mee te geven wat ze in de toekomst kunnen gebruiken. Ik zie mezelf dan ook als een trede van een trap, een trede die een kind steun biedt om vervolgens een stap hogerop te komen.

Als ik niet werk breng ik veel tijd door mijn familie en vrienden, loop ik graag hard of ga ik op reis, de wereld ontdekken. Ja, ik ben full of life en dat enthousiasme deel ik graag met mijn leerlingen!

terug naar wie is wie